Пазарът тръгна на долу, какво правите?

Открийте всичко, което Ви е необходим, за да започнете или подобрите Вашите търговия и инвестиции в акции!
Tom
Мнения: 4
Регистриран на: Нед Фев 23, 2020 11:42 am

Пазарът тръгна на долу, какво правите?

Мнение от Tom »

Не съм сигурен дали пазарът се срива, или по-скоро сме свидетели на лека корекция. По-сериозен срив имаше точно преди 1 година, когато удари пандемията и целият свят затвори врати.

Фондовата борса не закъсня и реагира на тези събития. Всички акции бяха паднали с около 20-30 процента и доста от хората се понаакаха и излязоха от пазара за да не загубят всичките си инвестиции.

В интерес на истината и аз бях на ръба да си затворя позициите, но реших да изчакам и пазара тръгна на горе за мой късмет.

Запазих дяловете в които съм инвестирал и следвайки стратегията си Dollar Cost Average, аз закупих дори още акции на по-ниски цени. Както се казва „на промоция“. Бях наясно, че компании като APPLE, AMAZON, FACEBOOK, ALPHABET, MICROSOFT и редица други, няма как да не се възстановят.

Та сега отново наблюдаваме как пазара тръгва на долу, какво правите вие? Държите или продавате?

Min4o
Мнения: 7
Регистриран на: Нед Фев 23, 2020 12:05 pm

Re: Пазарът тръгна на долу, какво правите?

Мнение от Min4o »

Ами аз главно бях купувал акции на Тесла и се очакваше да има голяма корекция в цената им. За сега все още не съм вътре с парите, понеже ги купих на доста по-евтино, но като пада с всеки изминал ден, доста се изкушавам да продам :Д

Публикувай отговор